Handelsbetingelser

Generelt

Slags- og leveringsbetingelser, gælder, hvor der ikke skriftligt er aftalt andre betingelser med Diamonds by Sanne Heindorf.

Forhandler

Diamonds by Sanne Heindorf forhandler diamanter og diamantsmykker.

Produktinformation

Produkter og anden information om produkter kan ses på www.diamonds.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål, i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan sendes til heindorf@gmail.com.

Vejledning om brug, rengøring og opbevaring

For behandling og vedligehold download vejledning til nænsom behandling, rengøring og opbevaring af smykker her

Priser

Ændringer i pris kan forekomme, hvis der sker ændringer i markedsprisen. Prisangivelser i prislister etc. er orienterende og ændres løbende. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer. Alle priser er inklusiv moms og afgifter.

Bestilling og accept

Fremstillede og hjemtagning af produkter og varer på købers opfordring, betragtes som specialbestillinger og bestilling/køb af denne type produkter er bindende og skal forudbetales, forud for hjemtagning eller fremstilling.

Ved bestilling og køb af varer af Diamonds by Sanne Heindorf, binder køber sig til tilbuddet, om at købe varen, på de oplyste vilkår og en bestilling betragtes som en bindende accept.

Betaling

Der kan betale med Mobilepay, kontant eller ved en straks overførsel til virksomhedens konto i Handelsbanken, reg. nr. 7635 konto nr. 7515998. Beløbet skal være indgået på virksomhedens konto før levering. 

Alle beløb er i DKK og er inkl. moms.

Finansiering af køb

Der samarbejdes med Basisbank ved finansieret køb, se mere her

Forsendelse

Varer sendes gratis med forsikret værdipakke med Post Nord eller GLS, der leveres til oplyst adresse, alle hverdage. Leveringstiden er mellem 2-5 hverdage.

Fortrydelsesret

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer på vores kontor, i vor butik, eller varer solgt til virksomheder.

Der ydes ikke tilbagebetaling på varekøb. Ombytning til den fulde købesum, kan ske, dog minus eventuel forringelse af varens værdi, som resultat af anden håndtering, end hvad det kræver at prøve varen, for at fastslå egenskab eller funktion. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet her, betragter den som værende brugt, hvilket betyder, at varen, ikke kan returneres.

Specialbestilling og depositum

Alle vare der hentes hjem på kundens foranledning, er specialbestillinger og der skal forud for hjemtagelsen, ligges et depositum på 50%. Ved afhentning skal det resterende beløb betales.

Varer, der er bestilt eller specielt fremstillet til kunden ombyttes ikke og tages ikke retur jf. Forbrugeraftaleloven §18 stk. 3. Lige som depositum ikke tilbagebetales, ved fortrydelse.

Reklamation og mangler

Kunden er forpligtet til at foretagen en grundig undersøgelse af varen, så snart kunden har varen i hænde. En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske straks ved modtagelsen til heindorf@gmail.com, for ikke at tabe retten til at gøre manglerne gældende.

Ved køb på Diamonds by Sanne Heindorf kontor eller butik, vil en betaling for varen betyde at varen som helhed er købt som beset.

I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, og beskrive i en mail, hvori manglen består. Det er kundens pligt at påvise at det købte ikke er beskadiget i købers varetægt.

Aftales der at varen skal returneres, skal varen være i original emballage. Vare og certifikater skal være forsvarligt emballeret og sendes som værdipakke for købers regning, varen kan også indleveres til Diamonds by Sanne Heindorf kontor eller butik personlig. Når varen er modtaget at Diamonds by Sanne Heindorf, vurderes om varen reelt har fejl og mangler, samt er blevet brugt mere end beskrevet under punktet ’fortrydelse’.

Fejl eller skade som følge af forkert eller manglende emballering og eller forkert forsendelse, kan medføre at kunden reklamationsret bortfalder. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges Diamonds by Sanne Heindorf intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.diamonds.dk’s kontrol.

Slitage og skader opstået ved hændelig uheld, herunder stød og  slag, hvis man har ’hængt i noget eller andet, er ikke reklamationsberettiget fejl eller mangel ved produktet.

Kontakt information

Diamonds by Sanne Heindorf
+45 26 70 00 65
CVR 27726798

Diamonds by Sanne Heindorf forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser, regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links til andre hjemmesider

www.diamonds.dk oplyser relevante informationer om andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke. Derfor kan www.diamonds.dk på ingen måde drages til ansvar for indhold fra sidde hjemmesider.

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk