Diamonds
Sanne Heindorf

Velkommen til

HEINDORF DIAMONDS

Køb diamanten

Om Diamonds by Sanne Heindorf

SÅDAN HJÆLPER JEG DIG

Har du et helt specielt ønske til en diamant, som du ikke lige umiddelbart kan finde iblandt mine udvalgte diamanter, så hjælper jeg dig med at finde lige den diamant, du leder efter.

Sammen finder vi ud af hvilken diamant, der er det rigtige for dig. Vi snakker om, hvad der er vigtigst for dig – det være sig alt fra størrelse og klarhed til din forventning til prisen. Når vi har det rette grundlag på plads, så sørger jeg for at finde præcis det du søger og som matcher dine rammer – den bedste kvalitet, det bedste for dig.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på +45 26 70 00 65 eller sende mig en mail, så vi sammen kan finde den eller de rigtige diamanter, til dig eller en du holder af.

Alle fordyrende
mellemled er fjernet

Alle diamantsmykker er købt direkte fra Antwerpen i Belgien og Tel Aviv i Israel. Det gør, at alle fordyrende mellemled er fjernet. Jeg samarbejde med forskellige virksomheder, som er familieejet igennem mange generationer. Alt dette giver dig, som kunde, nogle helt unikke fordele.

Noget anderledes

KØB DIAMANTEN

Du har mulighed for at vælge blandt mine udvalgte klassiske og helt enkelte diamanter. Når diamanten er valgt, kan du tage diamanten med til en guldsmed, som kan hjælpe dig med ay designelige dén ring, du ønsker. Det kan være hos en guldsmed efter jeres eget valg, jeg kan også være jer behjælpelig med at finde en guldsmed.

Finder du ikke, hvad du leder efter i mit eksisterende udvalg, så kontakt mig, og vi finder sammen diamanten til dig eller din udkårne.

Kontakt mig også gerne på +45 26 70 00 65

INVESTERINGSDIAMANTER

HVORFOR INVESTERE I DIAMANTER

Det kan også være, at du søger en god investering, og her kan jeg også være behjælpelig. Med min viden om diamanters kvalitet og din interesse for denne form for investeringer, kan vi sammen finde den bedste løsning for dig inden for dine rammer. Læs mere om investeringsdiamanter her.

Finder du ikke, hvad du leder efter i mit eksisterende udvalg, så kontakt mig, og vi finder sammen diamanten til dig eller din udkårne.

Kontakt mig også gerne på +45 26 70 00 65